Bestel bij BCC de Krups Nespresso apparaat XN760B CitiZ&Milk (zilver). Slechts € 159.00 via BCC.nl.

De intuïtieve en gebruiksvriendelijke CitiZ&Milk
De CitiZ&Milk is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke machine, ontworpen voor liefhebbers van modern design. CitiZ&Milk combineert technologie met retro-moderne vormgeving. De machine is voorzien van een losse Aeroccino3, een melkopschuimer die voor fijn zacht melkschuim zorgt en waarmee je talloze koffierecepten kunt bereiden. De CitiZ&Milk is beschikbaar in verschillende kleuren.
Innovatief en functioneel
De gebruiksvriendelijke functies omvatten twee programmeerbare knoppen met automatische stopfunctie voor espresso en lungo koffiebereidingen, evenals een verstelbaar lekrooster voor grotere receptglazen.
Espresso, lungo en melkrecepten
De CitiZ&Milk heeft twee automatische knoppen voor een espresso en lungo. Met de geïntegreerde Aeroccino3 creëer je ongelooflijk romig warm en koud melkschuim voor allerlei heerlijke recepten met melk. Dankzij het aanpasbare en opklapbare lekrooster is de CitiZ&Milk koffiemachine ook perfect voor grote receptglazen.
19 bar druksysteem
Het druksysteem van 19 bar zorgt elke keer weer voor een perfect resultaat. De verfijnde smaak en 900 aroma's van elke koffie capsule komen perfect tot hun recht en creëren een ongeëvenaard stevige en romige crema-laag. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur.
Energiezuinig
De automatische energiebesparingsfunctie maakt jouw leven eenvoudiger en schakelt de machine na 9 minuten niet gebruikt te zijn uit (dit kan worden aangepast van 9 naar 30 minuten). Zo verbruikt de machine 40% minder energie dan een model dat is geclassificeerd als 'A' volgens de FEA/CECED-labels. Nespresso garandeert u de hoogste kwaliteit koffie met het grootste gebruiksgemak. De Nespresso machines zijn speciaal ontwikkeld om de ruim 900 aroma’s van elke koffie, ofwel Grand Cru, van Nespresso te onthullen. Deze combinatie garandeert u het plezier van het perfecte kopje koffie. Maak kennis met de Grands Crus, machines en exclusieve services.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van NESPRESSO KRUPS in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.