Bestel bij BCC de Kärcher elektrische wisser WV2 Premium Plus (wit). Slechts € 54.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De unieke Karcher Window Vac maakt het schoonmaken van ramen en andere gladde opervlakken een stuk aangenamer en bespaart je enorm veel tijd en moeite. De slimme combinatie van de sproeifles en de wisser, samen met de opzuigfunctie van de Window Vac, zorgen voor efficiente reiniging en een schitterend streeploos resultaat. Snel, druppel- en streepvrij resultaatMet de batterij-aangedreven Window Vac reinig je de ramen drie maal sneller dan met de traditionele methodes. De slimme electronische wateropzuiging voorkomt vervelende druppels op de vloer en vervelende strepen op het raam horen definitief tot het verleden. Hygienisch en ergonomischHet LED display is geïntegreerd in de aan/uitschakelaar in het handvat en geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen. De handige, ergonomische Window Vac zorgt voor een hygiënische reiniging, omdat direct contact met het vuile water wordt vermeden. De vuilwatertank kan altijd snel en eenvoudig worden leeggemaakt indien nodig.Stil, lichtgewicht en flexibelDankzij zijn laag gewicht en zijn aangenaam laag geluidsniveau wordt vensters reinigen een plezierig klusje. Dankzij de extra smalle zuigmond kunnen zelfs moeilijk bereikbare plaatsen zoals ramen met smalle ruitjes moeiteloos worden schoongemaakt. De reinigingsmogelijkheden zijn eindeloos.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Karcher in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.