Bestel bij BCC de JBL in-ear hoofdtelefoon Endurance SPRINT (Rood). Slechts € 33.05 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Doet nooit pijn. Valt nooit uit
Laat je training door niets tegenhouden. De draadloze JBL Endurance SPRINT-hoofdtelefoon met IPX7 waterbestendigheid is altijd klaar voor jouw sport. En met Speed Charge krijg je een uur extra luistertijd door de batterij slechts 10 minuten lang op te laden. Deze stevig passende hoofdtelefoon is buitengewoon comfortabel met FlexSoft-oordopjes en TwistLock-technologie, compleet opnieuw ontworpen om je training naar een hoger niveau te tillen. Ze gaan nooit pijn doen en vallen niet uit, en de Touch controls maken het gemakkelijk om je muziek te selecteren en met de MagHook kun je het apparaat binnen handbereik opbergen als je het even niet gebruikt.
8 uur draadloze weergave met snel oplaadbare accu
Draadloze Bluetooth-technologie stelt je in staat om muziek van hoge kwaliteit te streamen zonder lastige kabels die in de weg hangen bij het trainen. Je hoofdtelefoon is binnen tien minuten opgeladen voor één uur gebruik.
MagHook
Stevig passend oorhaakdesign biedt ultieme stabiliteit tijdens de training. Als het apparaat niet in gebruik is, biedt de magneethaak een handige opbergoptie voor je hoofdtelefoon. Klem het apparaat vast aan je shirt of rond je tas voor eenvoudig beheer.
Doet nooit pijn. Valt nooit uit.
Dankzij de TwistLock- en FlexSoft-technologieën, is deze hoofdtelefoon licht en ergonomisch ontworpen om gegarandeerd comfort en stabiliteit te bieden, hoe zwaar de training ook wordt.
Waterbestendig
De JBL Endurance SPRINT is IPX7 waterproof, en is ontworpen voor gebruik tijdens het zwemmen en onder alle weers- of sportomstandigheden. Duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan.
Touch controls
Beheer eenvoudig je muziek en telefoongesprekken door volume, afspeel- en pauzefunctie, en volgorde van muzieknummers via een simpele aanraking te regelen voor extra gebruiksgemak, zodat je kunt blijven doorgaan.
Handsfree telefoongesprekken
Bluetooth-technologie maakt handsfree bellen mogelijk, zodat je je kunt concentreren op je training.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van JBL in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.