Bestel bij BCC de JBL in-ear hoofdtelefoon Endurance JUMP (Zwart). Slechts € 66.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Doet nooit pijn. Valt nooit uit
De JBL Endurance JUMP-hoofdtelefoon draagt zijn steentje bij als je grote stappen vooruit wilt maken in je training. Deze oordoppen gaan nooit pijn doen of uitvallen en zorgen direct voor energie. Schuif het PowerHook-design achter je oor en het apparaat wordt automatisch ingeschakeld. Beweeg zonder belemmeringen met een draadloze nekband en TwistLock-oordopjes. Weersta alle weersomstandigheden met IPX7 waterbestendigheid en een accuwerkduur van 8 uur. En als dat nog niet genoeg is, dan maak je maar snel klaar voor meer dankzij een handige, snel oplaadbare accu.
8 uur draadloze weergave met snel oplaadbare accu
Draadloze Bluetooth-technologie stelt je in staat om maar liefst 8 uur lang muziek van hoge kwaliteit te streamen zonder lastige kabels die in de weg hangen bij het trainen. Je hoofdtelefoon is binnen tien minuten opgeladen voor één uur gebruik.
PowerHook
Stevige pasvorm door oorhaakontwerp, waarbij automatisch de stroom wordt uitgeschakeld bij het op- of afzetten van de hoofdtelefoon.
Doet nooit pijn. Valt nooit uit.
Dankzij de TwistLock- en FlexSoft-technologieën, is deze hoofdtelefoon licht en ergonomisch om gegarandeerd comfort en stabiliteit te bieden, hoe zwaar de training ook wordt.
Waterbestendig
De JBL Endurance JUMP is uitgerust met IPX7 wat ervoor zorgt dat hij waterproof is: ontworpen voor gebruik tijdens het zwemmen en onder alle weersomstandigheden. Duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan.
Touch controls
Maken het gemakkelijker om je muziek en telefoongesprekken te beheren door afspeel- en pauzefunctie, volume en volgorde van muzieknummers via een simpele aanraking te regelen voor extra gebruiksgemak, zodat je kunt blijven doortrainen.
Handsfree telefoongesprekken
Bluetooth-technologie maakt handsfree bellen mogelijk, zodat je je kunt concentreren op je training.
Beschermend opberghoesjes
Duurzaam siliconen draagtasje.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van JBL in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.