Bestel bij BCC de Inventum koelkast (inbouw) IKV1221S. Slechts € 370.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

INVENTUM IKV1221S
Deze energiezuinige koelkast heeft een netto inhoud van 192 liter die efficiënt in te delen is. Daarnaast heeft het vriesgedeelte een vier sterrenstatus. Al deze productspecificaties helpen zeker mee om jouw huishouden op rolletjes te laten lopen.
Efficiënt indelen en reinigen
Het koelgedeelte is voorzien van twee groente lades, een flessenrek en vier glazen legplateaus. Daarnaast zijn er aan de binnenzijde van de deur drie deurvakken geplaatst. Deze deurvakken zijn onder andere geschikt om flessen rechtop neer te zetten en om eieren veilig in op te bergen. Alle onderdelen in het koelgedeelte zijn eenvoudig uit het apparaat te halen, zodat je de mogelijkheid hebt om alle losse componenten hygiënisch te reinigen.
Vriezer met vier sterrenstatus
Omdat deze inbouw koelkast beschikt over een koel- en vriesgedeelte heb je ook de mogelijkheid om producten in te vriezen. De vriezer heeft een vier sterrenstatus, omdat het apparaat een zeer koude vriezer is die koelt op temperaturen van -24 tot -40 graden. Hierdoor kun je jouw producten jarenlang bewaren zonder dat deze hun kwaliteit verliezen.
Laag energieverbruik
Het apparaat gaat zeer zuinig om met energie en heeft daarom een energie-efficiëntieklasse van A++. De koelkast verbruikt jaarlijks maar 164 kilowattuur. Dankzij het lage energieverbruik kun je jouw woonlasten verminderen.
Verwisselbare deur
De deur van het apparaat heeft de mogelijkheid om zowel naar links als naar rechts te draaien. Omdat je geen rekening hoeft te houden met de draairichting van de deur wordt het plaatsen van deze koelkast ook in kleinere ruimtes zeer eenvoudig. Dit zuinige combi-apparaat is zeer efficiënt in te delen en is daarom geschikt om jouw weekboodschappen gemakkelijk in op te bergen. De koelkast is eenvoudig te reinigen en dankzij het lage energieverbruik zullen jouw kosten voor energie minder hoog oplopen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Inventum in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.