Bestel bij BCC de illy koffieapparaat X9 (Zwart). Slechts € 185.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Een koffieapparaat dat niet alleen snel en gemakkelijk in gebruik is, maar ook een leuke toevoeging in de keuken. Met een geheel nieuw design en beschikbaarheid in drie verschillende kleuren, steelt dit apparaat in elke keuken de show!
Koffie
Door het Iperespresso systeem geniet je van intense, zachte en aromatische koffie met een cremalaag die zich in de koffie vormt. De capsules maken het mogelijk om heerlijke koffie te zetten als een echte barista. Zodra je de capsule hebt geplaatst in het apparaat en het water is gevuld, regelt het apparaat de perfecte temperatuur, druk en tijd voor de lekkerste kop koffie.
Design
Naast een opvallend uiterlijk neemt het apparaat erg weinig plek in met een breedte van slechts 12.3 cm. Hierdoor past de Illy X9 zelfs in de kleinste keukens. Daarnaast bevindt de waterreservoir zich aan de voorkant van het apparaat, zodat je gemakkelijk bij kan vullen zelfs tijdens de bereiding van jouw koffie. Je kan een paar kopjes bovenop het apparaat kwijt en om het helemaal af te maken schijnt er een klein lampje in je kopje tijdens het zetten van je koffie.
Extra
Het koffieapparaat schakelt na 30 minuten inactiviteit automatisch over naar een energiebesparende modus.
De Illy X9 is klaar voor gebruik na een opwarmtijd van slechts 15 seconden.
Het geluidsindicatie geeft aan wanneer het apparaat klaar is voor gebruik.
De kopjeshouder is lager te zetten, waardoor ook grotere kopjes eronder passen.
Praktisch apparaat met een makkelijke bediening.
14 Iperespresso capsules zijn inbegrepen, dus je kan gelijk genieten!

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Illy in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.