Bestel bij BCC de illy espressomachine X7.1 Sunrise (Paars). Slechts € 209.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

X7.1 iperespresso Sunrise; de smaak van koffie ontwaakt
Ontdek een smaak en aroma die jou nog even verder laten dromen nadat je bent opgestaan met de nieuwe ‘Limited Edition’ van illy, X7.1. iperespresso Sunrise, die gewijd is aan de meest creatieve koffieliefhebbers.
Triëst, Italië
Een uniek en onmiskenbaar design vol met innovatieve iperespresso technologie. De kleur van deze speciale editie van illy is geïnspireerd door de kleuren van de ochtendgloren in Triëst, Italië dat bij uitstek de koffiestad tevens het thuis van illy is.
Energiezuinig
De X7.1 iperespresso Sunrise zijn allen voorzien van een energiebesparende functie. Wanneer iedereen al een koffiepauze heeft gehad, zal de machine zich 30 minuten later automatisch uitschakelen, en zelf ook met pauze gaan. Hierdoor zal er geen energie onnodig verloren gaan.
De makkelijke knoppen uit de paarse wolk
Met de soft touch-knoppen is het apparaat met gemak te bedienen. Ook bedien je het stoompijpje van de machine, waarmee je melk voor een cappuccino kunt opschuimen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Illy in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.