Bestel bij BCC de HP 2-in-1 laptop 13-AE010ND. Slechts € 1599.00 via BCC.nl.

Dun. Krachtig. Slim. It must be love
We hebben heel veel innovaties in een ongekend dun apparaat verzameld. De Spectre x360 levert de hoogste prestaties en combineert het beste van alle werelden in een pc die helemaal op jou is afgestemd. Word verliefd op alle slimme technologie in een elegant design.
Revolutionaire kracht. Uitzonderlijk dun
Een totaal nieuwe kijk op de laptop. Werk de hele dag met een batterijlevensduur tot 16 uur met Fast Charge en een 8e-generatie Intel® Core™ i quad-core processor die topprestaties levert.
Slimme technologie. Afgestemd op veiligheid
We hebben deze pc voor jou ontworpen, met vier unieke standen en een digitale pen om op een natuurlijke manier notities te maken. We hebben een IR-camera toegevoegd om veilig in te loggen en te betalen met een vingerafdruksensor.
Prikkel je zintuigen met acht miljoen pixels
Een vrijwel randloos 13,3-inch (33,8-cm) FHD micro-edge touchscreen en Corning® Gorilla® Glass NBT™ en vier door de experts van Bang & Olufsen afgestemde luidsprekers maken de entertainmentervaring compleet.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van HP in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.