Bestel bij BCC de GoPro rugzak SEEKER. Slechts € 149.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

GoPro Seeker 2.0
De nieuwe GoPro Seeker 2.0 rugtas is de verbeterde waterbestendige rugtas die geschikt is voor elk avontuur met je GoPro action cam. Neem hem mee tijdens het wandelen, fietsen, skiën of als je een dagje weg gaat.
De tas beschikt over verschillende bevestigingen voor je GoPro, 18 liter aan ruimte en gevoerde vakken waarin u tot wel 5 GoPro's kunt opbergen. Ook kunt u er de GoPro Karma Drone in opbergen, samen met bijbehorende accessoires. Door middel van de borst- en schoudermounts kunt u eenvoudig uw actioncam bevestigen voor het maken van onvergetelijke video's. Daarnaast kunt u in deze GoPro rugzak een extra vak vinden voor een 2l waterzak met een bevestigingspunt voor de drinkslang op de schouderband. In plaats van een waterzak (camelbag) kan hier ook een 15″ laptop in worden meegenomen.
In plaats van 5 GoPro's in het gevoerde vak te stoppen kan je daar ook wat accessoires in kwijt zoals accu's en geheugenkaartjes. De tas is lekker licht en makkelijk mee te nemen als je een dag op pad gaat.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van GoPro in de categorie Foto en video.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.