Bestel bij BCC de GoPro cameradrone KARMA (Inclusief Hero 5 Black). Slechts € 1399.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

GoPro Karma met GoPro Hero 5 Black
Leg verbazingwekkend vloeiende beelden vast met de GoPro Karma drone en HERO5 Black camera, of het nu in de lucht, in de hand of gemonteerd op je lichaam is. Met de GoPro's Passenger app kun je live video bekijken op het flip-up touchscreen en beschik je over de volledige controle van de camera van je iPhone of iPad. Opgevouwen verpakt in zijn eigen lichtgewicht koffer is de ultra-portable Karma perfect om overal mee naartoe te nemen. Maak de camera stabilisator en combineren met de meegeleverde Karma Grip voor uitzonderlijk glad handheld of lichaam gemonteerde beelden.
In de verpakking
Hero 5 Black
Karma Drone
Karma controller met Touch display
Karma stabilisator
Karma Grip handvat
Karma Harness (Hero 5 Black)
Oplader
Accu
The Frame (Hero 5 Black)
USB-C Kabel
Opbergtas

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van GoPro in de categorie Foto en video.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.