Bestel bij BCC de Flic draadloze smartknop Single Selfie. Slechts € 9.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De mooiste selfies maak je in een klik
Geen handen en armen komen in beeld op jouw selfies met de Flic Single Selfie knop. In tegenstelling tot de Flic Button dient deze knop enkel voor het besturen van je camera op je smartphone. Dus ideaal voor de mensen die de knop enkel en alleen willen gebruiken voor het maken van de leukste selfies en groepsfoto's. De Flic Single bestaat uit een serie van vijf. Selfie, Music, Find, Location & Lights.
Ready, klik, selfie
Via de Flic App op je smartphone maak je middels Bluetooth verbinding met de knop. Het is zowel mogelijk een klik in te stellen voor het maken van een foto als van een video-opname. Tot slot, kun je ervoor kiezen het knopje aan iets op te plakken met de meegeleverde sticker of je houdt het knopje in je hand.
Eenvoudige installatie in de Flic-app
Download de app voor iOS, Android en Mac.
Klik op Flic en maak de Bluetooth-verbinding.
Kies een functie. Dubbelklik en ingedrukt houden.
Zweedse techniek in een knop
De Flic knop is omhuld door zachte siliconen materiaal voor een fijne klikervaring. De knop is robuust en spatwaterdicht en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Hij is ongelofelijk Smart, het zal je verbazen, wat betreft het bereik, de veiligheid en capaciteit op een kleine PCB. Flic werkt op een duurzame batterij die wel 18 maanden meegaat. En plak het knopje waar je ook maar wilt met de zelfklevende sticker.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Flic in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.