Bestel bij BCC de EZVIZ IP camera Mini O. Slechts € 44.99 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Met de Mini O kun je op beide oren slapen. De Mini O is een Wifi camera waarmee je je huis, winkel of kantoor in de gaten houdt als je er zelf niet bent. Slaapt de baby als een roosje? Is de hond rustig? Alles in orde in de winkel of op kantoor? Je controleert gewoon even de app op je smartphone, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. De producten van EZVIZ zijn ontwikkeld voor entertainment, communicatie en beveiliging.
Beveilig jouw huis
Met de Mini O kan je eenvoudig een oogje houden op wat er in elke kamer gebeurt. De magnetische voet hecht zich stevig aan elk magnetisch oppervlak. Na plaatsing kan je de zichtrichting van de camera met de hand aanpassen. De lens van de Mini O is omringd met IR-LED’s voor duidelijke beelden, ook als het donker is.
Gemakkelijk te installeren
Je hoeft alleen maar de Mini O aan te sluiten op de voeding en via de Ezviz-app te verbinden met Wifi en klaar is de installatie! Wanneer je de camera met jouw netwerk hebt verbonden, kan je op elk gewenst moment HD-video bekijken op jouw smartphone, tablet of computer. Met een ingebouwde luidspreker en microfoon kan je via de camera en jouw telefoon of tablet met jouw gezin praten. De Ezviz-app werkt bovendien in combinatie met alle EZVIZ-camera’s.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Ezviz in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.