Bestel bij BCC de Etna koelvriescombinatie KVV594BEI (Beige). Slechts € 1090.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Etna KVV594BEI koelvriescombinatie: een echte eyecather in je keuken
De Etna KVV594BEI is zowel een mooie als een functionele koelvriescombinatie. De retro-look en de mooie materialen in kunststof springen in het oog, maar ook technologisch is het een bijzonder toestel.
Zuinig in gebruik
Uitgerust met een A++ label staat de Etna KVV594BEI garant voor een zuinig energieverbruik van 0,80 kWh per 24 uur. Het koelgedeelte is goed voor een inhoud van maar liefst 222 liter, terwijl het vriesvak een inhoud van 90 liter heeft. Dit maakt deze vrijstaande koelvriescombinatie geschikt om een grote voorraad lekkere producten te bewaren en steeds opnieuw verrassend te koken.
Vriesvak met drie transparante lades
Het vriesgedeelte bevindt zich onderaan en is uitgerust met drie transparante lades. Handig, want zo kun je steeds de inhoud van je vriezer zien. Om verse eetwaren snel in te vriezen is er een snelvriesfunctie voorzien. De invriescapaciteit is vijf kilogram op 24 uur tijd. Valt de stroom uit? Dan kun je diepgevroren etenswaren 18 uur lang bewaren.
Koelgedeelte met vier legplateaus
Het royale koelgedeelte van de Etna KVV594BEI is ingedeeld met vier handige en veilige legplateaus. In de deurvakjes plaats je kleine verpakkingen. Deze vakjes sluit je af met het simple slide systeem, waardoor je voeding extra lang vers blijft. Verse groenten en fruit kun je bovendien snel koelen, zodat deze lekkernijen hun eigen textuur en knapperigheid perfect behouden. De koelvriescombinatie heeft een flessenrek en een dubbele flessenbak.
Multiflow 360° luchtsysteem
Niet alleen de indeling van het koelgedeelte is handig. Dankzij het multiflow 360° luchtsysteem is er steeds een constante temperatuur in het toestel. De lucht wordt door toedoen van 14 luchtkanalen continu ververst, waardoor vochtigheid geen kans krijgt. Kortom, ben je op zoek naar een vrijstaande koelvriescombinatie die niet alleen zuinig en efficiënt, maar ook ruim én mooi is, dan is de Etna KVV 594BEI jouw toestel!

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van ETNA in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.