Bestel bij BCC de Etna inductie kookplaat T380ZT. Slechts € 468.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

ETNA T380ZT: intuïtief koken met meer gemak
Met de ETNA T380ZT inductie kookplaat kun je sneller, veiliger en beter koken. De luxe kookplaat is voorzien van vier kookzones met in totaal tien kookstanden. Door de snelle en gemakkelijke bediening van dit ETNA model kun je intuïtiever koken. De kookzones reageren zeer snel wanneer je de stand verhoogt of verlaagd, zodat je de tempartuur volledig kunt reguleren. Elke kookzone beschikt bovendien over een boostfunctie zodat je deze extra snel kunt verwarmen. Behalve de plek waar je een pan plaatst wordt de kookplaat nauwelijks warm voor maximale efficiëntie en veiligheid. Deze inductie kookplaat is geschikt om boven solo-ovens te plaatsen.
1 fase normale stekker of 2 fase perilex stekker
Standaard geleverd in 2-fase voor een perilex aansluiting, zo beschikt de kookplaat over zijn volledige power. Maar hij kan ook worden aangesloten op 1-fase, dit dient wel ingesteld te worden in het menu van de kookplaat. In dit geval kunnen alle kookzones tegelijkertijd maximaal op stand 7 worden ingesteld. Als je minder kookzones gebruikt kan het vermogen wel verhoogd worden tot maximaal.
Ideale extra functionaliteiten
Je bent met deze kookplaat van alle gemakken voorzien met de ETNA T380ZT. De tiptoetsbediening maakt het eenvoudig om de kookplaat te bedienen, ook als je druk met koken bent. Elke zone kun je afzonderlijk geheel uit- of aanzetten. De kookplaat beschikt over een digitale timer met wekkerfunctie. Ook de kookduurbegrenzing functie helpt je om eten nooit te lang op de warmtebron te laten staan. ETNA zorgt voor veiligheid door dit model uit te rusten met kinderslotbeveiliging en een indicatie van de restwarmte per zone.
Snelle temperatuurregeling
De kookzones op deze innovatieve kookplaat warmen spectaculair snel op. Door de boostfunctie te gebruiken worden de zones zelfs nog sneller warm. Zodra je een zone uitschakelt, koelt deze ook snel weer af. Dat betekent dat je niet alleen vele malen sneller een pan water aan de kook brengt, maar ook dat je tijdens het koken de temperatuur eenvoudig kunt reguleren.
De makkelijkst schoon te houden kookplaat
Deze inductie kookplaat is heel eenvoudig schoon te houden. Door het gladde oppervlak heb je de boel binnen een mum van tijd glimmend schoon. Dankzij de handige schoonmaakbeveiliging kan je ook met een doekje over de tiptoetsen wrijven zonder de kookplaat per ongeluk aan te zetten. Als je op zoek bent naar een kookplaat die het werken in de keuken makkelijker en leuker maakt, dan is de ETNA T380ZT de ideale inductie kookplaat voor jou. Met handige features en de sterke eigenschappen van inductie is dit een geweldige luxe voor elke dag.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van ETNA in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.