Bestel bij BCC de Emerio pizzamaker Stone Keep Warm PO-116100 6P. Slechts € 89.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Emerio PO-116100 is een pizzamaker die geschikt is voor 6 personen. Met een diameter van 40 cm is het groot genoeg om er 6 knapperige mini pizza’s in klaar te maken. Kies je eigen toppings en maak heerlijke zelfgemaakte pizza’s!
Stenen bakplaat
Met de stenen bakplaat maak je in een handomdraai authentieke Italiaanse pizza’s. De stenen bakplaat heeft veel voordelen. Zo krijg je een heerlijke krokante korst door de hoge temperatuur van de steen. Daarnaast is het heel duurzaam en makkelijk met het schoonmaak. Er hoeft alleen nog maar een nat doekje overheen en je bent klaar.
Kenmerken
De afgevlakte terracotta koepel is zo ontworpen dat je de afgebakken pizza’s aan de bovenkant warm kan houden. Je kan het ook gebruiken om bijvoorbeeld bruschetta’s af te bakken of om groenten te grillen. Binnen een paar minuten is je pizza perfect gaar, door de mogelijkheid om de pizza direct op de stenen bakplaat te bakken. Het is ook mogelijk om de pizza’s op de spatels te bakken. De accessoires zijn bovendien vaatmachinebestendig.
Extra
Om het nog gemakkelijker te maken, krijg je er 6 geïsoleerde bakspatels bij.
Een deeguitsteker om de pizza de perfecte afmeting te geven.
10 procent extra power om nog sneller te kunnen bakken.
Warmhouder/grill functie bovenaan.
Indicatielampje.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Emerio in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.