Bestel bij BCC de Electrolux vaatwasser (inbouw) ESL8330RO. Slechts € 549.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Electrolux ESL8330RO inbouw vaatwasser voor echt maatwerk
De Electrolux ESL8330RO inbouw vaatwasser is extra veilig voor delicaat glaswerk en geeft door zijn Real Life-technologie optimale prestaties bij verschillende soorten vaat. Je kunt wastijden ook halveren met deze zeer zuinige en stille machine.
Je glaswerk is goed beschermd
Van je Electrolux ESL8330RO inbouw vaatwasser mag je professionele prestaties verwachten. Dit begint al met het inladen van je vaat. De bovenkorf met FlexiLift is ergonomisch ontworpen om je zoveel mogelijk comfort te geven. Kijk eens naar de opvallende blauwe SoftGrip-houders. Deze houders beschermen je delicate glaswerk optimaal en laten ze tijdens het afwassen niet verschuiven. Zo weet je zeker dat je glaswerk nog vele jaren intact en glanzend blijft.
Handige opties en slimme sensoren
De Electrolux ESL8330RO inbouw vaatwasser beschikt over een aantal handige opties. De RealLife-technologie in combinatie met het AutoFlex-systeem zorgt voor een optimaal resultaat met precies de juiste hoeveelheid water en energie. De efficiënte FlexiSpray sproeiarmen zorgen voor een zeer goede waterverdeling. Soms heb je je vaat sneller nodig dan anders. Dan selecteer je de TimeManager-functie, waarmee je de afwastijd tot de helft kunt reduceren. Het resultaat is nog steeds uitstekend, maar het levert je wel veel tijdwinst op. In deze vaatwasmachine kun je tot vijftien standaard couverts per wasbeurt kwijt. Dus ook als je gasten te dineren hebt, is je tafel en je keuken snel aan kant.
Zuinig met energie en water en aangenaam stil
De Electrolux ESL8330RO inbouw vaatwasser heeft een AutoOff-functie. Tussen de verschillende afwasbeurten in gebruikt hij daardoor geen energie. Ook als hij wel in bedrijf is, verbruikt hij veel minder water en energie dan vergelijkbare apparaten. Bij een gemiddelde inzet is zijn jaarlijkse energieverbruik berekend op 270 kWu. Zijn jaarlijkse waterverbruik is vastgesteld op 3080 liter, met ongeveer 11 liter water per wasbeurt. Een vaatwasser met dergelijke prestaties verdient een plek in de energie-efficiëntieklasse A++. Wil je nog meer energie besparen? Maak dan gebruik van de uitgestelde start tot 24 uur en laat hem draaien op voordeling nachttarief. Zijn geluidsniveau is 46 dB, waardoor je hem nauwelijks zult horen als je slaapt, maar ook niet overdag, als je TV kijkt.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Electrolux in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.