Bestel bij BCC de Electrolux staafmixer ESTM966. Slechts € 49.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Electrolux ESTM966
De Electrolux ESTM966-staafmixer is een 4-in-1-product voor al uw dagelijkse bereidingen. Blender, mini chopper, pureerstaaf en mixer, elke bereiding wordt kinderspel met de ESTM966!
Product 4 in 1
Mixer: pureer de heerlijkste soepen of gebruik de mixer om zelf sauzen te maken.
Mini-chopper: met een capaciteit van 500 ml kun je vlees, chocolaatjes, kruiden of noten in enkele seconden hakken. 
RVS-garde: klop eiwitten stijf om maak zelf heerlijke slagroom. De garde is onmisbaar in elke keuken om romige en luchtige desserts mee te kunnen maken.
Puree-stampvoet : voor puree met textuur aangepast aan ieders smaak. Ook enorm handig om zelf babyvoeding mee te kunnen maken.
Snelheid
De snelheid is zelf in te stellen voor optimaal resultaat en een nauwkeurige bediening. Ook heeft de ESTM966 een Turbo-functie om net dat beetje extra te geven als jij dat nodig hebt.
Robuust en elegant ontwerp
Deze instelbare blender biedt u een volledig metalen ontwerp met materialen zoals roestvrij staal voor uitstekende duurzaamheid en duurzaamheid. Bovendien zijn alle losse onderdelen geschikt om in een vaatwasser te worden gereinigd.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Electrolux in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.