Bestel bij BCC de Electrolux EKF976. Slechts € 99.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Electrolux EKF976 koffiezetter voor heerlijke filterkoffie in een modern jasje
Electrolux EKF976 is een stijlvolle en moderne filterkoffiezetter compleet met thermoskan. Hij is uitgevoerd in modern zwart en zilverkleur. De ingebouwde display bevat een aantal technische snufjes die de kwaliteit van het koffiedrinken verhogen.
De voordelen van filterkoffie
Tegenwoordig is men de voordelen van een filterkoffiezetter weer erg gaan waarderen. De koffie smaakt uitstekend, je kunt veel mensen tegelijk bedienen en het aroma zelf reguleren. Verder bevat filterkoffie iets minder schadelijke cholesterolverhogende vetten, die van nature in koffiebonen aanwezig zijn. Deze blijven achter in de permanente filterhouder. De Electrolux EFK976 heeft daarnaast een geïntegreerde waterfilter voor minder kalkaanslag en een pure koffiesmaak.
Je bepaalt zelf de hoeveelheid, het aroma en de tijd
Je kunt met dit apparaat met een vermogen van 1000 W koffie voor maximaal 10 personen tegelijk zetten. Aan de voorkant van de Electrolux EKF976 zit een ingebouwde display met tijdsaanduiding en verschillende tiptoetsen. Je ziet bijvoorbeeld een toets voor aromakeuze. Voor koffie met een intensere smaak loopt het water trager door en verspreidt het zich meer over de gemalen koffie. Daarnaast kun je de tijd automatisch instellen, zodat je bijvoorbeeld wakker wordt met de geur van koffie of opdat deze klaar is zodra een vergadering begint.
Deze koffiezetter is mooi, handig en duurzaam
De combinatie van geborsteld RVS met zwart staat mooi in elke moderne keuken. De belijning is strak en sierlijk. Heel praktisch zijn de antislipbodem en de transparante uitsparing van het waterreservoir van 1,5 liter aan de zijkant. Zo kun je direct zien hoeveel water er nog in zit. Een ingebouwd antidrupsysteem zorgt dat er geen druppels op de warmhoudplaat terechtkomen, ook al haal je de thermoskan eerder weg. Deze thermo schenkkan houdt de koffie een paar uur vers en warm zonder extra elektriciteit. Het permanente filter bespaart de aankoop en het afval van papieren filterzakjes. Je spoelt hem eenvoudig om, koffiedrab is niet schadelijk voor de afvoer. Losse onderdelen kunnen in de vaatwasser. Van deze Electrolux EKF976 zul je vaak en lang plezier hebben.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Electrolux in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.