Bestel bij BCC de Dyson stofzuigerfilter Pure Cool Link Filter. Slechts € 64.90 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Dyson Pure Cool Link Filter voor torenmodel
Het filter is gemaakt van 6,7 meter HEPA H-13 boorsilicaat microvezels, en is meer dan 200 keer gevlochten. Dit zorgt ervoor dat 99,95% van de allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht verwijderd worden.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Dyson in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.