Bestel bij BCC de Dyson kruimelzuiger V6 TRIGGER. Slechts € 150.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Dyson V6 Trigger
Voor snelle klusjes in huis is een kruimelzuiger ideaal, je hebt hem namelijk altijd bij de hand. Maar dan wil je natuurlijk wel dat hij optimaal presteert. De Dyson V6 Trigger is de krachtigste kruimelzuiger in zijn soort. Kruimels rond de kinderstoel? Dierenharen op de meubels? Het is zo opgeruimd met Dyson!
Digitale motortechnologie
Dyson kruimelzuigers worden aangedreven door de Dyson digitale motor V6. Deze compacte krachtige motor maakt gebruik van digitale pulstechnologie en een neodymium-magneet en draait met 110.000 toeren per minuut. Hierdoor hebben de Dyson V6 Trigger kruimelzuigers een hogere zuigkracht dan alle andere kruimelzuigers. En dankzij het kleine formaat kan de machine die het drijft ook klein, licht en krachtig zijn.
Lichtgewicht en ergonomisch
Deze kruimelzuiger van Dyson ligt op natuurlijke wijze in de hand. Het apparaat weegt slechts 1.2 kg en heeft een uitgebalanceerde gewichtsverdeling, waardoor je hem er gemakkelijk bij pakt wanneer er even snel iets opgezogen moet worden. Het stofreservoir van de Dyson V6 Trigger kan gemakkelijk en hygiënisch worden geleegd, met één druk op de knop.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Dyson in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.