Bestel bij BCC de Dodow slaaplamp Sleep Aid. Slechts € 49.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Val gemiddeld 2,5 keer sneller in slaap! Het blauwe licht van de Dodow wordt geprojecteerd op het plafond. Synchroniseer jouw ademhaling door het ritme van het licht: adem in wanneer de straal zich uitstrekt, adem uit wanneer de straal zich vernauwt.
Jouw gedachtenstroom vermindert
Door je op licht te focussen, geef je minder belang aan je flow van gedachten die je ontwaken centrum stimuleert. Door je hersenactiviteit te verminderen, versnel je je slaap.
Binnen 8 minuten
Ademhaling is het enige onderdeel van het autonoom zenuwstelsel dat gecontroleerd kan worden op een bewuste manier. Door je ademhaling aan te passen zal je de baroreflex activeren, een fysiologisch mechanisme, wat het systeem weer in balans zal brengen.
Jouw ademhaling vertraagt geleidelijk
Dodow neemt je geleidelijk mee van 11 tot 6 ademhalingen per minuut (rpm). Een regelmatig ritme, waarbij de langere uitademing dat inspiratie leidt tot een gevoel van vermoeidheid.
Signalen worden verzonden naar de hersenen
Neurotransmitters stimuleren je alertheid, je gedachtenstroom versnelt en je reactievermogen op prikkels neemt toe: dit is de vicieuze cirkel van slapeloosheid. Ducortisol (melatonineremmer – slaaphormoon) en neurotransmitters zoals noradrenaline worden vervolgens afgescheiden en stimuleren bepaalde delen van de hersenen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Dodow in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.