Bestel bij BCC de DJI cameradrone SPARK SKY BLUE. Slechts € 439.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

DJI Spark Fly
Het moment aangrijpen
Ontmoet de nieuwe Spark Fly van DJI, een mini-drone die alle signatuurtechnologieën van DJI bevat, zodat je zelf het moment kunt aangrijpen wanneer je je geïnspireerd voelt. Met de intelligente flight control opties, een mechanische gimbal en een camera met ongelooflijke beeldkwaliteit biedt de Spark Fly jou de mogelijkheid om je creatieve grenzen te verleggen.
Snelle start
Door de functie FaceAware vliegt de Spark Fly de lucht in door middel van gezichtsherkenning. Wanneer je zwaait vliegt de Spark 3 meter van je vandaan zodat je bijvoorbeeld een selfie kunt maken. De DJI Spark zal je blijven volgen. Wanneer je met twee handen zwaait breng je de Spark terug en kun je hem laten landen op de handpalm.
Eenvoudige controle
Neem geweldige luchtfoto's door middel van enkel handgebaren, zonder een afstandsbediening of een mobiel apparaat. De drone is dus te besturen door middel van handgebaren, waardoor de Spark Fly uniek is in zijn soort. Naast handgebaren, is deze drone ook te besturen met jouw smartphone of de remote controller die je er bij geleverd krijgt. Met de QuickShot app kun je binnen enkele seconden prachtige beelden schieten en met TapFly kun je een eindpunt aangeven waar de Spark al filmend naartoe moet vliegen. Door speciale sensoren in deze drone ontwijkt hij verschillende obstakels onderweg. Verder kun je de Spark Fly een persoon laten volgen door middel van ActiveTrack. Dit maakt deze drone de meest intelligente tot nu toe!
Perfecte beeldkwaliteit
De camera in de Spark Fly beschikt over een 1/2.3 inch CMOS sensor met een Full HD filmresolutie (1920 x 1080 pixels) en een 12 MP fotoresolutie. Alle beelden die worden opgenomen kun je direct delen via de DJI GO 4-app.
Inhoud van de verpakking
DJI Spark Fly
Controller
6 propellers
1 Intelligent Flight batterij
Charging Hub
Opbergtas
Micro-USB kabel

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van DJI in de categorie Foto en video.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.