Bestel bij BCC de DJI cameradrone MAVIC PRO. Slechts € 859.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

DJI Mavic Pro
De DJI Mavic Pro is een mooie, compacte drone die overal gemakkelijk mee naartoe genomen kan worden. De drone heeft een klein formaat: 198 x 83 x 83mm ingeklapt, en is voorzien van handige functies om mooie luchtopnames te maken. De Mavic Pro heeft een maximale snelheid van maar liefst 64 km per uur, kan met een volle accu tot wel 27 minuten blijven vliegen en het nieuwe OcuSync besturingssysteem heeft een bereik van 7 kilometer zonder signaalverlies. Deze drone is door de Obstacle Avoidance in staat om obstakels te ontwijken op een afstand van 15 meter, zodat je veilig kunt vliegen en de drone geen schade oploopt.
Camera
De Mavic Pro beschikt over een camera met een 1/2.3 inch CMOS sensor van 12 megapixel. Hierdoor kun je prachtige foto's vanuit de lucht schieten. Verder is het mogelijk om schitterende 4K beelden te filmen vast te leggen met 30 frames per seconde. Ook kan je er voor kiezen om Full HD beelden te filmen met 96 frames per seconde.
Remote Controller
De remote controller is een stuk kleiner dan bij de Phantom en de Inspire. Je bevestigt je smartphone onder de joystick, zodat hij fungeert als display. Het display heeft een eenvoudig ontwerp en bevat de belangrijkste vluchtgegevens. Met de DJI Go app en een Wi-Fi verbinding kun je daarnaast ook alleen jouw smartphone gebruiken voor de besturing van de Mavic Pro, echter blijft het bereik hierdoor wel beperkt tot enkele tientallen meters.
Inhoud van de verpakking
DJI Mavic Pro
Remote Controller
Accu
Acculader
Handleiding
Gimbal Cover
Micro-USB kabel
MicroSD geheugenkaart van 16 GB
6 propellers
2 jaar garantie

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van DJI in de categorie Foto en video.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.