Bestel bij BCC de Delonghi verwarmingsventilator HFX30C18.AG. Slechts € 43.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Maak deze antraciet grijze HFX30C18.AG keramische kachel van De'Longhi een onderdeel van jouw interieur. Deze keramische kachel laat je genieten van een aangename warmte en heeft ook nog eens een prachtig design! 
Kenmerken
De kachel heeft een maximaal vermogen van 1800 Watt, zomerventilatie, een antivorststand en een regelbare thermostaat voor het instellen en behouden van de gewenste kamertemperatuur. Daarnaast heeft de keramische kachel HFX30C18.AG twee vermogensstanden om de energieconsumptie te optimaliseren. Kies de meest geschikte stand voor jouw maximaal comfort.
Keramische technologie
Deze bijverwarming gebruikt een combinatie van keramisch materiaal met stroken aluminium om warmte te produceren. Dankzij het keramische verwarmingselement is deze kachel veilig, snel en efficiënt met verwarmen van uw ruimte.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van DeLonghi in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.