Bestel bij BCC de Dcybel portable speaker Paris (Blauw). Slechts € 24.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Dcybel Paris portable speaker
Geniet van jouw favoriete nummers met de Dcybel Paris portable speaker. De speaker heeft een vermogen van 2 x 3 Watt, is compatibel met Bluetooth, heeft een handsfree functie en biedt tot 7 uur autonomie. Zo speel je heel eenvoudig muziek af vanaf al je Bluetooth compatibele apparaten. Het moderne en elegante design van de Dcybel Paris past in elk interieur.
Compatibel met Bluetooth
Dankzij Bluetooth-technologie kun je met de Dcybel Paris draadloos naar jouw favoriete muziek luisteren en deze bedienen vanaf je smartphone, tablet of laptop. En met 6 Watt vermogen geeft deze portable speaker uitstekende geluidskwaliteit. De Dcybel Paris is uitgerust met een geïntegreerde oplaadbare batterij, die tot 5 uur lang mee gaat.
Handsfree functie
De Dcybel Paris is ook ontworpen om gesprekken te ontvangen en te gebruiken als echte handsfree-set dankzij de ingebouwde microfoon.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Dcybel in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.