Bestel bij BCC de Canon objectief EF 50mm F/1.8 STM. Slechts € 116.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Een betaalbare, hoogwaardige lens die perfect is voor creatieve portretfotografie en opnamen bij weinig licht. Vervaagt achtergronden om je onderwerp te laten opvallen en is ideaal voor video dankzij de vloeiende, vrijwel geruisloze STM-scherpstelling. Voordelen – Een fantastische lens voor portretten – Snelle, vrijwel geruisloze scherpstelling – Levert geweldige prestaties bij weinig licht – Superscherpe beeldkwaliteit – Overal mee naartoe te nemen dankzij het compacte ontwerp

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Canon in de categorie Foto en video.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.