Bestel bij BCC de Brother labelprinter P-touch H107B. Slechts € 19.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Professionele labels voor jouw werk- of thuisadministratie met de Brother P-touch H107B
Deze compacte, draagbare labelprinter heeft een lichtgewicht ontwerp en is daardoor gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Met het overzichtelijke display met afdrukvoorbeeld en de mogelijkheid om stijlvolle labels te creëren met de Auto Design functie of Deco Mode, is de P-touch H107B de ideale labelprinter voor het kantoor of in en om het huis. Door gebruik te maken van één van de 9 beschikbare afdrukstijlen en keuze uit meer dan 170 symbolen en 8 kaders, kun je zelf jouw eigen labels ontwerpen en deze personaliseren. Het ingebouwde snijmechanisme zorgt ervoor dat je labels precies op de gewenste lengte kunt afsnijden en dit resulteert in een mooie, professionele afwerking. De P-touch H107B maakt gebruik van standaard AAA alkaline batterijen, zodat je de labelprinter altijd en overal kunt meenemen en gebruiken.
Belangrijke kenmerken
Afdruksnelheid tot 20 mm/sec
Afdrukresolutie 180 dpi
ABCD-toetsenbord
LCD-scherm; 1 regel van 12 tekens
Werking via batterijen type AAA (niet meegeleverd)
Maximale tapebreedte: 12 mm
Instelling labellengte: je kunt labels maken van 30 – 300 mm. Voor zowel kleine als grote administratieboeken en/of mappen.
Apparaat afmeting (b x d x h): 110 (W) x 207 (H) x 59 (D)
Apparaat gewicht: 390 g
In de verpakking: Tapecassette(s) van 1 x 12 mm. Zwart-op-wit TZe-231 tape (4 meter)
Gebruikershandleiding wordt meegeleverd

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Brother in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.