Bestel bij BCC de Brandt wekkerradio BCR152P. Slechts € 24.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Brandt BCR152P klokradio is uitgerust met een LCD scherm met een blauw LED scherm en een plafondprojectie (rood) functie, ideaal om snel te weten hoe laat het is op elk moment van de nacht.
 
Word wakker met de zoemer of uw favoriete radiozender met de ingebouwde digitale AM/FM-tuner.
Bovendien stelt u met het dubbele alarm uw wektijd en die van uw partner onafhankelijk van elkaar in.
 
De “Snooze”-functie is ontworpen om het alarm te herhalen wanneer u het activeert, zodat u tijd hebt voordat het alarm weer afgaat.
 
Met de “Slaap” functie kunt u op muziek in slaap vallen door de tijd in te stellen waarop de radio automatisch wordt uitgeschakeld.
 
In geval van een stroomstoring nemen optionele batterijen het over, zodat u nooit te laat bent!

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Brandt in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.