Bestel bij BCC de Brabantia broodrooster BBEK1031NMB. Slechts € 59.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Brabantia BBEK1031NMB broodrooster
Deze broodrooster van Brabantia is een echte eyecatcher op je aanrecht. De broodrooster is volledig uitgevoerd in RVS en heeft 4 extra brede sleuven, waar zowel boterhammen als bagels en stokbroodjes in geroosterd kunnen worden. Het bruiningsniveau is instelbaar, dus je eet je toast zo bruin als je zelf wilt. Naast de standaard roosterfunctie beschikt de Brabantia BBEK1031NMB over een warmhoudfunctie, opwarmfunctie, ontdooifunctie en een bagel functie. Multifunctioneel dus! En dankzij de 2 uittrekbare kruimellades is de broodrooster na gebruik in een handomdraai weer schoon.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Brabantia in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.