Bestel bij BCC de Bosch vaatwasser SMS68TI02E. Slechts € 695.00 via BCC.nl.

Bijzonder stille afwasmachine
Met een afwasmachine hoef je nooit meer tegen die eindeloze afwas op te zien. De Bosch SMS68TI02E afwasmachine laat je zelfs vergeten dat het apparaat aan staat. Dit komt door de superstille werking. De Bosch SMS68TI02E produceert maar 42 decibel. Zo kun je de afwasmachine ook nog laat in de avond met een gerust hart aanzetten. Krijg je bezoek en heb je snel schone bordjes nodig? Dankzij de VarioSpeed is de afwas in een mum van tijd schoon én droog.
Afwasmachine met handige functies
De Bosch SMS68TI02E is een vrijstaande afwasmachine die je gemakkelijk plaatst. De afwasmachine biedt ruimte voor 13 couverts en is dankzij de Varioflex-korven op verschillende manieren in te delen. Er zijn acht verschillende reinigingsprogramma's, zodat je voor ieder type vaat het perfecte programma hebt. Je geliefde glazen worden veilig stralend schoon met het Glas 40°C programma. De Bosch SMS68TI02E beschikt over energielabel A++ en is daarmee heel zuinig. De beladingssensoren in de afwasmachine berekenen voor iedere lading exact hoeveel water er nodig is. Zo voorkom je waterverspilling en heb je altijd het juiste waterverbruik. Het lage geluidsniveau van de afwasmachine is te danken aan de EcoSilence DriveTM motor. Deze zuinige motor verbruikt minder energie en maakt de afwas mooi schoon. Heb je hele vieze vaat? Kies dan voor de HygiënePlus of IntensiveZone-functie om de vaat extra schoon te krijgen.
Voordelen aan de Bosch SMS68TI02E
Stil in gebruik met 42 decibel
Acht verschillende reinigingsprogramma's/li>
HygiënePlus met antibacteriële werking
Optie voor een extra droge vaat
Starttijd van te voren in te stellen
Snel klaar met VarioSpeed
Zuinig met water én energie
Zuinige afwasmachine
Ben je op zoek naar een afwasmachine die zuinig is met water en energie? Dan is de Bosch SMS68TI02E een goede optie. De handige functies van de Bosch afwasmachine zorgen ervoor dat het apparaat geschikt is voor ieder type vaat. Van ovenschalen met aangekoekte restjes tot babyflessen: alles kan in de Bosch SMS68TI02E.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van BOSCH in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.