Bestel bij BCC de Bosch vaatwasser (inbouw) SBV68MX00N. Slechts € 699.00 via BCC.nl.

Bosch SBV68MX00N, uiterst stille en handige vaatwasser
De Bosch SBV68MX00N vaatwasser maakt deel uit van de SuperSilence lijn en heeft een geluidsniveau dat slechts 40 tot 45 dB bedraagt. Dit maakt de vaatwasser uitzonderlijk stil en daardoor ideaal voor iedereen die een open keuken heeft. Om tot het lage niveau te geraken wordt gebruik gemaakt van diverse geluidsisolerende maatregelen en een elektrisch aangestuurde EcoSilence DriveTM motor die optimale prestaties levert. De vaat kan gerust gedraaid worden wanneer je thuis bent zonder dat je er iets van zult merken. Een reeks programma's en verschillende functies laten je toe om je vaat efficiënt en zuinig te doen wanneer je wilt. De starttijd kun je vooraf instellen zodat de Bosch SBV68MX00N vaatwasser pas draait wanneer je weg bent of slaapt. Je kiest een programma dat aansluit bij het type vaat. Voor glazen is er een apart programma dat ervoor zorgt dat er niets breekt en bovendien vermijdt dat er vlekjes op de glazen achterblijven. Dit programma maakt gebruik van een verwarming tot 40 graden Celsius en is ook aangepast op vlak van het drogen van de glazen.
Bosch SBV68MX00N vaatwasser, meer laadruimte dankzij optimale verstelmogelijkheden
Met ruimte voor niet minder dan 14 couverts is de Bosch SBV68MX00N vaatwasser een grote en ruime machine. Bovendien is de Bosch SBV68MX00N voorzien van VarioFlex-korven en een VarioLade die je zelf kunt verstellen naar wens. Wanneer je bijvoorbeeld grote potten of pannen wil wassen, kun je op deze manier voldoende plaats creëren. Ook het bestek wordt veel sneller en makkelijker ingeladen dankzij de korven. Wanneer alles correct ingesteld is, ben je verzekerd van een propere vaat, ook wanneer het toestel volledig gevuld is. Om de zuinigheid te bevorderen en het waterverbruik te beperken, is de Bosch SBV68MX00N vaatwasser voorzien van enkele technologische hoogstandjes. Een beladingssensor gaat na hoe vol de machine zit en past de toevoer van het water aan de hand van deze informatie aan. De AquaSensor meet het aanwezige vuil op de couverts om zowel watertoevoer als spoelprogramma vast te leggen. De Bosch SBV68MX00N vaatwasser is milieuvriendelijk en zuinig.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.