Bestel bij BCC de Bosch vaatwasser (inbouw) SBV46IX03N. Slechts € 649.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Bosch SBV46IX03N, geruisloze en geïntegreerde vaatwasser
De Bosch SBV46IX03N vaatwasser is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een toestel dat stil, zuinig en efficiënt is. Dankzij de EcoSilence DriveTM motor heeft de Bosch SBV46IX03N een geluidsniveau van amper 44 dB. Dit wil zeggen dat je de vaatwasser gerust in een open keuken kunt installeren en laten draaien terwijl je thuis bent zonder er last van te ondervinden. Ze kan perfect geïntegreerd worden in elk interieur zolang er een nis voorzien wordt van 86,5 cm hoog, 60 cm breed en 55 cm diep. Gezien de Bosch SBV46IX03N vaatwasser binnen een A++ energieklasse valt, mag gezegd worden dat het toestel uiterst zuinig is. Dit uit zich in een verbruik van slechts 262 kWu per jaar en een waterverbruik van 2660 liter op jaarbasis. De Bosch SBV46IX03N vaatwasser heeft een heleboel innovatieve functies die de zuinigheid van het toestel bevorderen op vlak van zowel waterverbruik als energie. Een ActiveWater-functie, een AquaSensor, een beladingssensor en verschillende programma's in functie van het type vaat dragen hieraan bij. Zo kun je rekenen op een perfect schone vaat zonder overmatig gebruik van water.
Bosch SBV46IX03N vaatwasser, de verschillende functies uitgelicht
De Bosch SBV46IX03N vaatwasser heeft verschillende functies die het waterverbruik beperken en het eenvoudiger maken om de vaat te doen. Zo is er de AquaSensor die door middel van lichtstralen meet hoeveel vuilresten er nog aanwezig zijn. Aan de hand van deze meting wordt bepaald of het nodig is het spoelproces verder te zetten. Daarnaast is er de ActiveWater-technologie die zorgt oor een gerichte afgifte van het water en een gunstige invloed heeft op de pompprestatie, verwarming en watercirculatie. Dit maakt de Bosch SBV46IX03N vaatwasser zuiniger en milieuvriendelijk. Andere functies die een groot voordeel bieden zijn de beladingssensor en de diverse programma's. De beladingssensor gaat na hoeveel couverts er aanwezig zijn in de machine en past vervolgens de watertoevoer hierop aan. Een vaatwasser die volgeladen is, heeft vanzelfsprekend meer water nodig dan een half lege. De programma's kunnen gekozen worden in functie van de aanwezige vaat. Zo wordt zowel het verbruik als het resultaat geoptimaliseerd.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.