Bestel bij BCC de Bosch vaatwasser (inbouw) SBV46CX05N. Slechts € 630.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Bosch SBV46CX05N vaatwasser, optimaal waterverbruik en excellente reiniging
De Bosch SBV46CX05N vaatwasser is uitgerust met verschillende technologische hoogstandjes om tot het beste resultaat te komen. De ActiveWater-technologie bijvoorbeeld bespaart zowel water als energie door een gerichte afgifte van water in combinatie met een uitmuntende filtertechnologie, kwalitatieve pompprestaties en een snelle verwarming. Hierdoor is de watercirculatie beter en de vaat schoner. Bovendien is dit uiterst milieuvriendelijk gezien je verbruik drastisch daalt zonder aan kwaliteit te verliezen. En de ActiveWater-technologie is niet de enige extra die de Bosch SBV46CX05N vaatwasser een aanrader maakt. Ook de AquaSensor verbetert de prestaties van de Bosch SBV46CX05N vaatwasser aanzienlijk. De sensor herkent het type en de hoeveelheid vuildeeltjes die nog op de couverts zitten aan de hand van lichtstralen. Vervolgens wordt het waterverbruik hieraan aangepast zodat er nooit onnodig water verbruikt wordt. Is het niet nodig om het spoelproces nog verder te zetten, dan gebeurt dit ook niet. Dit maakt de Bosch SBV46CX05N vaatwasser uiterst zuinig en efficiënt.
Bosch SBV25AX01N vaatwasser, meer comfort dankzij extra functies
Een vaatwasser moet in de eerste plaats natuurlijk zorgen voor een schone vaat, maar het is mooi meegenomen als er nog enkele extra functies zijn die je leven eenvoudiger maken. Het InfoLight bestaat uit een rood ledlicht aan de onderzijde van de vaatwasser dat op de vloer schijnt zolang de machine draait. Zo weet je in een oogopslag of je al kan uitladen of nog even moet wachten. Met de elektronische starttijdkeuze kies je zelf wanneer de machine start. Ideaal als je de vaat het liefste doet wanneer je er niet bent of slaapt. Steeds meer mensen kiezen voor een open keuken die deel uitmaakt van de leefruimte. Dat is erg gezellig, maar het heeft wel als gevolg dat keukentoestellen in de woonkamer staan. Stille en geruisloze machines zijn daarom een absolute must. De Bosch SBV46CX05N vaatwasser heeft een geluidsniveau van amper 46 dB. De EcoSilence DriveTM motor die zich in de vaatwasser bevindt is stil, krachtig en duurzaam. Zo hoor je amper dat de vaatwasser draait wanneer je in de keuken bent en kan de Bosch SBV46CX05N op elke plek in huis geïnstalleerd worden.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.