Bestel bij BCC de Bosch koelkast (inbouw) KIR51AF30. Slechts € 565.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De grote en strak vormgegeven Bosch koelkast (inbouw) KIR51AF30 geeft je veel ruimte en is daarom uitstekend geschikt voor een groter gezin. Veel deurvakken en legplateaus kun je je op verschillende hoogtes instellen om zo een optimale indeling van je koelruimte te creëren. Je ruime koelkast is voorzien van heldere LED-verlichting en springt zeer zuinig om met energie.
Veel ruimte, naar eigen inzicht in te delen
Heb je voor je nieuwe inbouwkeuken al een goede vriezer uitgekozen, maar ben je nu op zoek naar een extra grote koelkast? Dan is de zeer ruime Bosch koelkast (inbouw) KIR51AF30 misschien wel dé oplossing. De Bosch koelkast (inbouw) KIR51AF30 heeft een netto-inhoud van 247 liter. Je krijgt een grote lade voor groente en fruit en vijf deurschappen van hoogwaardig plastic dat gemakkelijk te reinigen is. Veel van de deurschappen kun je zelf op de door jou gewenste hoogte plaatsen. Dit geldt ook voor vijf van de zes VarioShelf legplateaus van hoogwaardig veiligheidsglas. Wat je ook inkoopt, je gaat geen ruimte tekort komen.
Hou je voedsel nog langer in topconditie
Als je graag in het groot je boodschappen doet, krijgt je koelkast in korte tijd veel te verduren. Je verwacht dat je koelkast in korte tijd een groot aantal kilogrammen levensmiddelen af kan koelen tot een veilige bewaartemperatuur. De Bosch koelkast (inbouw) KIR51AF30 voldoet volledig aan deze verwachting. Je zet hem even op de SuperCooling-functie. Daarmee verlaag je tijdelijk de binnentemperatuur zodat je voedsel sneller gekoeld wordt. Groente en fruit blijven langer vers door de goed werkende FreshSense-sensoren. Deze sensoren zorgen voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Zo wordt je groente niet té nat en droogt het ook niet uit.
Besparen op je energierekening
De praktische Bosch koelkast (inbouw) KIR51AF30 is voorzien van een deur-op-deursysteem, speciaal voor je design inbouwkeuken. Met een geluidsniveau van slechts 33 dB moet je moeite doen om hem te horen werken. Per jaar verbruikt deze grote koelkast slechts 109 kWu. Dat is goed nieuws, nu de prijzen voor energie blijven stijgen. Met een ruime koelkast in de zuinige energie-efficiëntieklasse A++ bestaat er zelfs een kans dat je gaat besparen op je energierekening.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.