Bestel bij BCC de Bosch koelkast (inbouw) KIR31AD40. Slechts € 566.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Bosch inbouw koelkast KIR31AD40
Deze ruime inbouw koelkast van Bosch is zeer zuinig, gemakkelijk schoon te maken en fraai om te zien. Bovendien beschikt de KIR31AD40 over diverse functies om voedsel extra lang vers te houden.
Ruime en praktische indeling
Een koelkast kan zo vol zijn, zeker als je een groot huishouden hebt. Met deze inbouw koelkast is ruimte waarschijnlijk geen enkel probleem meer. Dankzij een zeer innovatief ontwerp past er in de heel normale afmetingen maar liefst 175 liter. Daar komt bij dat je de plateaus eenvoudig op andere hoogtes kunt instellen. Op die manier kun je zo handig mogelijk gebruikmaken van de beschikbare ruimte en vind je voortaan altijd direct wat je zoekt.
Stil en zeer zuinig
Met energielabel A+++ en een gemiddeld geluidsniveau van 33 dB is de Bosch KIR31AD40 opmerkelijk zuinig en buitengewoon stil. Het energieverbruik is minder dan van een spaarlamp! Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Ooit waren de stroomkosten van een koelkast nog zeer aanzienlijk, maar met deze Bosch is dat definitief verleden tijd.
Voedsel blijft extra lang vers
Dat is trouwens niet de enige manier waarop je geld bespaart met deze koelkast. Twee innovatieve functies, snelkoelen en HydroFresh, zorgen ervoor dat voedsel tot wel twee keer langer houdbaar blijft dan bij vergelijkbare koelkasten. Iedereen moet weleens eten weggooien, maar dat is met deze koelkast minder dan ooit tevoren.
Gemakkelijk schoonmaken
De verwijderbare plateaus en lades zorgen ervoor dat je moeiteloos alle hoekjes en kiertjes bereikt als je deze koelkast wilt schoonmaken. Niet dat er daar veel van zijn, want het uitgekiende ontwerp is speciaal gemaakt om nog eenvoudiger te reinigen.
Bosch KIR31AD40: een uitstekende inbouw koelkast
Deze ruime en zuinige inbouw koelkast is zeer gemakkelijk in het gebruik. Je kunt de indeling zelf aanpassen en het schoonmaken is eenvoudiger dan ooit dankzij de verwijderbare plateaus en lades. Bovendien houdt de KIR31AD40 voedsel extra lang heerlijk vers.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.