Bestel bij BCC de Bosch keukenmachine MUM4830. Slechts € 149.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

MUM4830 – de klassieker onder de keukenmachines – Bij uitstek de exceptionele Bosch kwaliteit en een enorm assortiment aan accessoires
Praktische alleskunner met grote mixkom (3,9 l, max. deegcapaciteit 2 kg)Veelzijdig met Patisserie Set (garde, klopper, deeghaak), continue shredder met 3 discs voor het versnipperen, raspen en snijden en meng hulpstukDynamische 3D roersysteem MultiMotion Drive voor het optimaal mixen van de ingredientenKan geheel naar wens uitgebreid worden met hoogwaardige accessoires, als die er niet al standaard bijzitten. Zoals een ijsmaker, maalwiel, universele mixer, deegmaker, vleesmolen en nog veel meer mogelijkhedenEenvoudig en veilig te gebruiken (Bosch technologie); eenvoudig te reinigen (vaatwasserbestendige accessoires)

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.