Bestel bij BCC de Bosch inductiekookplaat (inbouw) PIE845BB1E. Slechts € 539.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Met de Bosch PIE845BB1E haal je een kookplaat in huis waarmee je de voordelen van inductie kunt ervaren, zoals de energiezuinigheid en de snellere verwarming. Zelfs wanneer je niet aan het koken bent kun je van dit apparaat genieten, aangezien het dankzij het strakke design met touchscreen een mooie toevoeging is aan jouw keuken.
Bosch PIE845BB1E: moderne kookplaat met een strak design
Heb je veel ruimte in je keuken voor een kookplaat? Dan kan de Bosch PIE845BB1E een hele goede keuze zijn. Deze inductiekookplaat met 4 kookzones is wel 80 cm breed. Hierdoor heb je meer ruimte om je pannen weg te zetten en kun je comfortabeler koken! De gehele kookplaat kan bediend worden met een touchscreen. Dit is niet alleen heel makkelijk in gebruik, maar zorgt ook voor een strak uiterlijk. Dit design komt nog beter tot zijn recht doordat de Bosch PIE845BB1E inductiekookplaat weggewerkt kan worden in het keukenblad. De randen zijn mooi afgewerkt met een metalen frame. Deze kookplaat kan dus een echt pronkstuk in jouw keuken zijn!
Ontdek de voordelen van inductie met de Bosch PIE845BB1E
De Bosch PIE845BB1E is een inductiekookplaat en dat kan je een heleboel voordelen opleveren. Koken met inductie is modern en een erg energiezuinige optie. Doordat een inductiekookplaat enkel de pan verwarmt, wordt de energie alleen maar gebruikt waar het echt nodig is. Dit scheelt op je energierekening en zorgt ervoor dat je sneller klaar bent met koken! Twee liter water wordt hierdoor wel twee keer sneller verwarmd dan bij een keramische kookplaat. Gebruik je de PowerBoost-functie dan wordt dezelfde hoeveelheid zelfs wel drie keer sneller verwarmd! De Bosch PIE845BB1E inductiekookplaat zorgt ervoor dat je energie kunt besparen en sneller klaar kunt zijn met koken. Niet alleen de voordelen van inductie, maar ook het strakke design met touchscreen zorgt ervoor dat dit apparaat een goede toevoeging aan jouw keuken is.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.