Bestel bij BCC de Bosch fornuis HGD725120N. Slechts € 389.00 via BCC.nl.

Bosch vrijstaand gas-elektrofornuis HGD725120N
Dit fornuis van Bosch is een vrijstaand model. Dat betekent dat er veel ruimte is voor eigen invulling. Je kunt hem combineren op verschillende manieren en zo kun je de keuken precies naar eigen wens inrichten. Pizza's bakken, overheerlijke ovenschotels, kip; allemaal geen probleem. De oven heeft een inhoud van wel 66 liter. Al je ovengerechten komen extra lekker uit de oven, deze oven heeft namelijk warmteverdeling op drie niveaus. Dit zorgt voor de beste bakresultaten en het meest smakelijke eten! Moet het eten er al in maar ben je compleet vergeten de oven voor te verwarmen? Geen probleem. De Bosch HGD725120N oven verwarmt wel 30% sneller voor dan andere ovens en dit kost geen extra energie. Verder is de oven voorzien van pannendragers, heeft hij een geïntegreerde vonkontsteking en beschikt hij over een glazen afdekplaat. Kortom, alles wat je van een oven verlangt.
Goed voor het milieu en de portemonnee
Het Bosch HGD725120N fornuis heeft energielabel: A. Dit betekent dat koken met dit model zowel goed voor je portemonnee is als goed voor het milieu. De gasplaat is met knoppen eenvoudig aan te krijgen. Ook kan het vuur lager of hoger gezet worden in een handomdraai. Ben je klaar met koken? Als het fornuis weer schoon is, kan deze met een glasplaat afgedekt worden. Zo komt er geen vuil op en hou je het altijd schoon. Koken is leuk maar met de juiste apparatuur nog véél leuker. De Bosch HGD725120N zorgt voor de lekkerste maaltijden en veel kookplezier.
Linksvoor: Sterkbrander 3 kW
Linksachter: Normaalbrander 1.7 kW
Rechtsachter: Sudderbrander 1 kW
Rechtsvoor: Normaalbrander 1.7 kW

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van BOSCH in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.