Bestel bij BCC de Bosch blender MMBH4P3W. Slechts € 230.00 via BCC.nl.

Uitstekende resultaten
Met een motor van 1600 watt en meer dan 30.000 rotaties per minuut is deze Bosch Vitaboost MMBH4P3W een echte powerblender te noemen. De blender heeft een hoogwaardig 6-bladig roestvrij stalen mes en de stamper zorgt voor een makkelijke verwerking van bevroren ingrediënten en dikke mengsels. De onderdelen (deksel, stamper) zijn vaatwasbestendig.
Comfort en reiniging
De blender heeft drie automatische programma’s: smoothies, shakes en soepen die met één druk op de knop je een uitstekend resultaat geven. De blender heeft variabele snelheid instellingen en met de extra pulsefunctie voor nog meer kracht bereik je steeds opnieuw een perfect resultaat.
Materiaal en design
De blender heeft een kunststof behuizing met metalen applicatie. De Tritan blenderkan van 2 liter neemt – in tegenstelling tot andere kunststof kannen – geen geur-, kleur- of smaakstoffen aan, is licht van gewicht, nagenoeg onbreekbaar én hittebestendig. Alle kunstof materialen die in contact komen met voedsel zijn BPA vrij.
Meegeleverde accessoires
Een receptenboek met een veelzijdigheid aan lekkere recepten, speciaal ontwikkeld voor Vitaboost
Stamper voor makkelijk verwerking van ingrediënten
Handleiding

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van BOSCH in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.