Bestel bij BCC de Bosch afzuigkap DFL064W50. Slechts € 146.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Bosch afzuigkap DFL064W50
Een 60 cm brede vlakscherm afzuigkap uitgevoerd in zilver-metallic. Werkt op 3 vermogensstanden en is geschikt voor afvoer en recirculatie. De kap is voorzien van een telescopisch uittrekscherm en 2 x 20 watt halogeen lampen.
Altijd een frisse keuken
De Bosch DFL064W50 vlakscherm afzuigkap of telescopische afzuigkap schakelt zichzelf automatisch aan of uit zodra je het scherm naar buiten trekt of naar binnen schuift. De afzuigkap heeft 3 standen. Voor een kleine kookklus kun je de laagste stand selecteren en bij het bereiden van een uitgebreide maaltijd stand 2 of 3. De tuimeltoetsen om het vermogen aan te passen zijn erg handig wanneer je vingers vettig of vochtig zijn. De afzuigkap is geschikt voor kookplaten of gasfornuizen met een breedte tot 60 cm. Bij luchtafvoer heeft de kap een maximale capaciteit van 400 m³/u. Dit is voldoende voor een ruime afgesloten keuken met een inhoud (lengte x breedte x hoogte) tot 40 m³ en een gemiddelde open keuken met een inhoud tot 20 m³. Indien er geen mogelijkheid is om lucht uit je keuken af te voeren, kun je de recirculatie functie van de afzuigkap gebruiken (met aanschaf van een recirculatieset).
Een nauwelijks zichtbare afzuigkap
De Bosch DFL064W50 verdwijnt vrijwel geheel in je bovenkast en neemt daarbij maar 14 cm aan hoogte in de kast in. Het randje dat onder je keukenkast uitsteekt, is slechts 4 cm hoog en kan bovendien fraai worden afgewerkt met de los verkrijgbare sierstrip in zilver-metallic. Om je kookplaat optimaal te verlichten zitten er 2 halogeen lampen van elk 20 watt in de achterrand van de afzuigkap. De 2700 K lampen bieden een warme geel-oranje gloed onder je keukenkast. De afzuigkap is voorzien van uitwasbare metalen vetfilters, waardoor je deze niet om de zoveel tijd hoeft te vernieuwen. Het toestel werkt redelijk stil. In de normaalstand bij luchtafvoer produceert de afzuigkap 54 dB aan geluid. Stijlvol en efficiënt zorgt de Bosch DFL064W50 voor een optimaal kookklimaat in je keuken.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Bosch in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.