Bestel bij BCC de BISSELL vloerreiniger SpinWave 20522. Slechts € 159.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Niet langer schoonmaken op handen en knieën
Een krachtige en makkelijk te hanteren elektrische mop die het schoonmaken makkelijker maakt met behulp van de krachtige draaischijf. Niet langer schoonmaken op handen en knieën! Dit verfijnde mopsysteem zorgt dat je controle hebt over de waterafgifte en zo de vloer precies nat genoeg maakt voor het reinigen van harde vloeroppervlakken. Gebruik de zachte touchpads om zachte vloeren voorzichtig schoon te maken en de krachtige voor moeilijke en plakkerige substantie.
Sproei naar behoefte de hoeveelheid schoonmaakmiddel op jouw delicate hardhouten vloer.
Geen gepoets meer op handen en knieën.
Twee sets wasbare pads standaard meegeleverd; zachte pads voor de dagelijkse reiniging en scrubby pads voor de plakkerige puinhopen.
Dankzij de draaibare besturing is de BISSEL SpinWave makkelijk te bewegen over de vloer.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van BISSELL in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.