Bestel bij BCC de Beko vrieskast FSE1073A++ Outlet. Slechts € 239.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Beko FSE1073 vrijstaande vriezer, vrieskracht in compact formaat
De Beko FSE1073 vrijstaande vrieskast is bijzonder stil en zuinig met energie. Deze vriezer geeft je een gelijkmatige koeling en is gemakkelijk in te delen. Hij kan grote porties levensmiddelen in één keer invriezen en heeft een mooi compact formaat.
Gemakkelijk in te delen ruimte
De Beko FSE1073 vrijstaande vrieskast heeft een hoogte van 84 cm, een breedte van 54,5 cm en een diepte van 60 cm. Zijn netto-inhoud van 90 liter is handig onderverdeeld over drie grote kunststof bakken, die gemakkelijk uitschuifbaar zijn. Door hun transparantie is het eenvoudig om in één blik te zien waar je jouw levensmiddelen hebt ondergebracht. De kunststof bakken kun je snel en goed hygiënisch reinigen. Plaats deze Beko vriezer in je keuken, bijkeuken of bergruimte en je zult nauwelijks vriesruimte tekort komen. De goed sluitende deur opent in principe naar rechts, maar je kunt hem ook bestellen met linksdraaiende deur, als dat beter in je interieur past.
Gelijkmatige temperatuurverdeling en goede isolatie
De Beko FSE1073 vrijstaande vrieskast is voorzien van een krachtige ventilator. Hierdoor wordt koele lucht veel gelijkmatiger verdeeld over de drie verschillende schappen en zullen er geen interne temperatuurverschillen ontstaan. Uiteindelijk is dit beter voor je voedsel, waardoor je het nog langer in topconditie houdt. Koop je graag een grote partij vlees of vis in, dan mag je erop rekenen dat 10,5 kg binnen 24 uur volledig ingevroren is. Dit komt de voedselkwaliteit ten goede en het kan je vaak veel geld schelen als je boodschappen doet.
Nauwelijks hoorbaar en zeer zuinig met energie
De Beko FSE1073 vrijstaande vrieskast produceert uiteraard geluid. Het geluidsniveau van huishoudelijke apparatuur kan door veel mensen als hinderlijk worden ervaren. Echter, deze Beko vrieskist heeft een geluidsniveau van slechts 36 dB. Je moet echt moeite doen om hem te horen werken. Op jaarbasis gebruikt Beko FSE1073 vriezer 145 kWu aan energie. Door deze prestatie heeft hij een plek gekregen in de energie-efficiëntieklasse A++. Vergeleken met een vriezer uit klasse A verbruikt hij 30 % minder energie. Bij je jaarafrekening van je energieleverancier ga je dit op een positieve manier merken.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Beko in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.