Bestel bij Expert de Apple iPhone 8 Plus 256GB zilver. Slechts € 1089.00 via Expert.nl.

iPhone 8 Plus, oogstrelend slim De iPhone 8 Plus is voorzien van een gloednieuw glazen design. De populaire camera is nu nog beter en de chip is de slimste en krachtigste ooit. Ook is het mogelijk om de telefoon draadloos te kunnen opladen. Augmented reality zorgt ervoor dat dingen mogelijk worden die eerder nog onmogelijk leken.
DesignDe iPhone 8 Plus is voorzien van het sterkste glas, zowel aan de voor- als achterkant. Een band van hoogwaardig aluminium in bijpassende kleur zorgt voor een mooie afwerking. Ook is de smartphone bestand tegen water en stof. De vetafstotende coating zorgt ervoor dat u moeiteloos vlekken en vingerafdrukken weg kunt vegen.

Stereospeakers met meer power en dynamiekDe iPhone 8 Plus heeft vernieuwde stereospeakers met een diepere bas en tot 25% meer volume. U kunt met gemak het geluid harder zetten en genieten van beter klinkende muziek, videos en telefoongesprekken via de speaker.

True Tone
Ook is de iPhone 8 Plus voorzien van True Tone-technologie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een geavanceerde omgevingslichtsensor. Deze stemt de witbalans op het scherm af op de kleurtemperatuur van het licht om u heen. Afbeeldingen zien er op het display net zo natuurlijk uit als op papier. Dit geeft meer rust voor uw ogen. Of u nu fotos aan het bekijken bent of een nieuwsbericht aan het lezen bent, dankzij de natuurlijke kleuren en hoog contrast ziet alles er scherp en schitterend uit. De brede kleurweergave en de meest accurate kleuren die er zijn maken uw fotos net zo levendig als in het echt.

Cameras
De camera is voorzien van een nieuwe sensor en een A11 Bionic-chip. Hierdoor kunt u de meest professionele fotos maken. Ook is er een krachtige telelens aanwezig met een diafragma van /2.8. Dankzij de combinatie van deze twee lenzen kunt u gebruik maken van de optische zoom en portretmodus. De slimme beeldsignaalprocessor herkent beeldelementen, zoals mensen, beweging en belichting. Alle fotos worden geoptimaliseerd nog voordat u ze gemaakt heeft. Daarnaast biedt hij geavanceerde pixelverwerking, brede kleurregistratie, snelle autofocus en betere HDR-fotos. Vanaf het moment dat u een foto maakt tot aan de laatste bewerking, u heeft altijd een spectaculair resultaat. Dankzij de nieuwste HEIF-compressietechnologie zijn de fotos die u nu neemt maar half zo groot als voorheen.

Expert begrijpt ‘t. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij Expert. Expert staat bekend om zijn persoonlijke advies, beste service en vertrouwd dichtbij. Tijdens de BTW dagen is er vaak extra korting op producten van Expert. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe aanbiedingen van producten in de Expert webshop. Hier vindt je ook het volledige assortiment van Expert.nl.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

Apple iPhone 8 Plus 256GB zilver expert