Bestel bij BCC de AEG warmhoudlade (inbouw) KDE911422M. Slechts € 372.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Houd jouw borden en gerechten warm
Deze warmhoudlade is de perfecte aanvulling op jouw oven. Het verwarmt de borden en houdt jouw eten warm tot wanneer je het opdient.
Uitstekende warmtecirculatie in de lade
De ventilator in de warmhoudlade laat de warme lucht gelijkmatig circuleren, zodat jouw voedsel en gerechten overal in de lade op een constante temperatuur blijven.
Ideaal voor het snel ontdooien van de meest delicate gerechten
De warmhoudlade is ook ideaal voor het snel ontdooien van de meest delicate gerechten. Ideaal wanneer je vergeten bent om iets uit de diepvriezer te halen!
Meer voordelen 
Ideaal om deeg te laten rijzen
Volledig uitschuifbare lade met anti-slipmat voor extra stabiliteit
Past perfect bij een AEG-oven, dankzij het stijlvolle ontwerp sluit de warmhoudlade naadloos aan bij de rest van jouw keuken.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van AEG in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.