Bestel bij BCC de AEG vaatwasser (inbouw) FSS6370XP. Slechts € 829.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Een technisch vooruitstrevende inbouw vaatwasser: de AEG FSS6370XP
Kies voor innovatieve techniek en duurzaamheid, kies voor de kwaliteit van een echte AEG vaatwasser.
Ontworpen om ook de vuilste vaat brandschoon te krijgen
Er zijn vaatwassers die alleen goed werken als je zelf eerst het ergste vuil al hebt verwijderd. Meestal is dat een irritant klusje, want zo sta je nog te soppen en te spoelen na het eten. Een goede vaatwasser zoals de AEG FSS6370XP neemt je echt al het afwaswerk uit handen. Zet zonder zorgen ook de vetste borden in je vaatwasser en ga lekker een kopje koffie drinken terwijl je afwasmachine de klus klaart. AEG heeft speciale satellietsproeiers ontwikkeld die zelfs bij een volle lading elke hoekje schoon weten te krijgen. Ook voor je glaswerk is deze vaatwasser de juiste keuze. Met de speciale SoftGrip en SoftSpikes die AEG heeft bedacht kunnen je tere spullen gewoon in de machine. Zo kun je met een gerust hart je mooie glaswerk door je vaatwasser laten reinigen.
Ruimte voor vijftien couverts
In de AEG FSS6370XP is plaats voor maar liefst vijftien couverts. Dus ook als je veel eters hebt ben je snel van de vuile vaat af. Deze afwasmachine is met 40 decibel bijzonder stil. Dat hij ook energiezuinig is zie je aan het A+++ energielabel. Zuiniger afwassen kan niet. Het jaarlijks energieverbruik is slechts 241 kWh en het waterverbruik ligt rond de 3080 liter op jaarbasis. De Airdry-technologie zorgt ervoor dat het servies door een luchtstroom wordt gedroogd. In de laatste fase gaat daarom de deur van de vaatwasser automatisch een eindje open. Zo wordt je vaat droog zonder veel energie te verbruiken, een slimme besparing van AEG. Het is maar één voorbeeld van de geavanceerde techniek van deze vaatwasser. Het speciale Pro Intensiv programma om vuile vaat hard aan te pakken met een waterstraal van 70°C is een ander sterk argument om deze AEG vaatwasser snel een plaats in je keuken te geven. De AEG FSS6370XP is een kwalitatief hoogwaardige vaatwasser om jarenlang plezier van te hebben.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van AEG in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.