Bestel bij BCC de AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP. Slechts € 799.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Ruime vaatwasser met satellietsproeiarm
De AEG FSS6360XP is ruime inbouw vaatwasser die de vaat met behulp van de satellietsproeiarm perfect reinigt. Dankzij SoftGrip en SoftSpikes kun je ook delicate glazen met een gerust hart in de afwasmachine reinigen.
Extreem zuinige afwasmachine voor inbouwkeuken
De AEG FSS6360XP is een ruime vaatwasser met plaats voor 13 couverts. Dat betekent dat je met een huishouden van vier personen genoeg ruimte hebt voor de afwas van één dag. Dankzij de satellietsproeiarm wordt zelfs de vaat in de uiterste hoeken van de vaatwasser perfect schoon. Deze inbouw afwasmachine kun je volledig in je keuken integreren. Ondanks de capaciteit is deze vaatwasser met energielabel A+++ extreem energiezuinig.
Bescherm je glazen met het GlassCare-systeem
Met de AEG FSS6360XP hoef je niet bang te zijn dat je glazen vaal worden of beschadigen. Zo heb je op de eerste plaats de keuze uit een speciaal afwasprogramma voor teer serviesgoed en glaswerk. Daarnaast is het interieur van de vaatwasser uitgerust met AEG SoftGrip en SoftSpikes zodat je glazen goed op hun plaats blijven en niet in contact komen met metalen onderdelen.
Afwasprogramma's op maat
De AEG FSS6360XP is uitgerust met meerdere afwasprogramma's zodat elke vaat optimaal gereinigd wordt. Daarnaast beschik je over afwasprogramma's waarmee je energie bespaart als de vaatwasser bijvoorbeeld niet volledig is gevuld. Je kunt tevens kiezen uit speciale programma's voor pas vervuilde vaat of vaat met aangekoekte etensresten. De AEG AEG FSS6360XP is de ideale inbouw vaatwasser voor gemiddelde huishoudens die gaan voor een optimaal schoon resultaat met zo min mogelijk energieverbruik.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van AEG in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.