Bestel bij BCC de AEG robotstofzuiger RX9. Slechts € 699.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Altijd een schone vloer met de AEG robotstofzuiger RX9
Ook zo'n hekel aan stofzuigen? Verwen jezelf dan met de AEG robotstofzuiger RX9. Terwijl jij aan het werk bent, zorgt hij voor een brandschone vloer. Zelfs in de kleinste hoekjes maakt stof geen kans meer!
Met de AEG RX9 robotstofzuiger heb je geen omkijken maar naar het schoonhouden van je vloeren. Als je na een lange werkdag thuiskomt, is je vloer perfect schoon. Omdat de RX9 volledig autonoom werkt, heb je er letterlijk geen omkijken naar. Het 3D Vision System, de AirExtreme-technologie en zijn krachtige lithiumbatterijen zorgen voor een vlekkeloos schone vloer, ook op plekken die moeilijk te bereiken zijn. Zo houd je tijd over voor leuke dingen!
Een zelfstandige stofzuiger die nooit vastloopt
Met de AEG RX9 creëerde AEG de eerste volledig onafhankelijke robotstofzuiger. Terwijl hij al stofzuigend je kamer in kaart brengt met het unieke 3D Vision System, kruipt hij moeiteloos over de rand van je vloerkleed. Hij scant je kamer nauwkeurig en brengt obstakels in kaart, zodat hij deze kan ontwijken. AEG's 3D Mapping Navigation zorgt ervoor dat de RX9 je kamer gestructureerd en efficiënt schoonmaakt en voorkomt dat hij dezelfde plekjes meerdere keren achter elkaar schoonmaakt.
De AEG robotstofzuiger RX9: niet te stoppen!
De AEG RX9 is letterlijk niet te stoppen! Als hij moet opladen, keert hij vanzelf terug naar het laadstation. Als hij is opgeladen, gaat hij terug naar waar hij was gebleven. Door de extra krachtige lithiumbatterijen hoeft hij niet te vaak naar het laadstation. De zuigmond is extra breed, zodat het schoonmaken minder tijd in beslag neemt. Bovendien past de RX9 de ventilator en de snelheid van de borstelrol automatisch aan naar het vloeroppervlak. Door de slimme vormgeving van de AEG robotstofzuiger RX9 heeft stof geen schijn van kans meer. Dankzij de unieke TrinityShape en de PowerBrush bereikt hij elke hoek in je kamer, ook de lastigst te bereiken hoekjes. AEG's AirExtreme-technologie zorgt voor een maximale zuigkracht. Daarmee zorgt de AEG robotstofzuiger RX9 altijd voor een perfect schone vloer!

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van AEG in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.