Bestel bij BCC de AEG ProSense wasmachine L6FBMAXI. Slechts € 699.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Hoe meer er tegelijk gewassen kan worden, hoe beter
Naast dat kleding gewassen moet worden, wil je ook nog zoveel andere dingen doen. Zoals tijd besteden met je geliefde, gezin of vrienden. Omdat AEG dit snapt introduceren zij de AEG L6FBMAXI. Met een trommelinhoud van 10 kilo kun je heel veel kleding te gelijk wassen. Ook kleding van de wat delicate stoffen zoals wol kunnen goed gereinigd worden in deze ProSense wasmachine.
ProSense verzorgt je kleding en bespaar water/energie
Met AEG's ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen – met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw dagelijkse kledingstukken blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.
Haalt het optimale uit je wasverzachter met Softplus
Het wasresultaat is al merkbaar zodra de wasbeurt is beëindigd. SoftPlus zorgt er namelijk voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Daardoor voelt jouw kleding zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit tevoren.
Denk aan het milieu, begin bij je wasmachine
De L6FBMAXI maakt het mogelijk energiezuinig te wassen in de kortst mogelijke tijd. De meeste Eco wasprogramma's besparen energie. Eco TimeSave bespaart echter ook tijd. Met dit programma kunt u de ECO- en TimeSave-opties tegelijkertijd selecteren voor een energiezuinige wasbeurt die klaar is in een mum van tijd.
Meer over de trommel en motor à la AEG
Alle AEG wasmachines beschikken over de zachte ProTex-trommel die speciaal is ontworpen om kleding te verzorgen. Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen het. De trommel heeft meer gaatjes dan een traditionele trommel waardoor stoffen minder worden opgerekt en tijdens het centrifugeren hun vorm en textuur behouden. De inverter motor in deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van AEG in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.