Bestel bij BCC de AEG koelkast (inbouw) SKB48811AS. Slechts € 404.10 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Stil en betrouwbaar
Ben je op zoek naar een ruime koelkast zonder vriesvak van een goede kwaliteit? Kies dan voor de AEG inbouw koelkast SKB48811AS met een netto inhoud van 142 liter.
Eenvoudig in te bouwen
Wie de AEG inbouw koelkast SKB48811AS koopt kan hem neerzetten waar hij maar wil, want de snoer is wel 2,4 meter lang. Met een maximaal geluidsniveau van slechts 38 decibel is deze royale koelkast ook een goede keuze in een open ruimte. Een nisbreedte van 56 centimeter en een hoogte van 88 centimeter bieden al voldoende ruimte om deze fijne koelkast in te bouwen. De deur kan naar wens link- of rechtsdraaiend gemonteerd worden, en het scharniersysteem is een sleepdeurmechanisme. Ook in een schuur of bijgebouw kan de AEG inbouw koelkast SKB48811AS prima functioneren. Het jaarlijks energieverbruik ligt op gemiddeld 122 kilowatt en daarmee verdient deze koelkast energielabel A+.
Flexibel en kwalitatief hoogwaardig interieur
Het interieur van de AEG inbouw koelkast SKB48811AS voldoet aan alle eisen. Het is eenvoudig schoon te houden en de indeling is flexibel en overzichtelijk. De glazen plateaus en de royale groentelade en de transparante deurcompartimenten zijn allemaal van hoogwaardig materiaal, zoals je van een topmerk als AEG mag verwachten. Je kunt deze koelkast aanpassen aan je eigen wensen, dus ook als je een keer een hele watermeloen koel wilt houden past dat met gemak in de AEG inbouw koelkast SKB48811AS als je een paar plateaus uitneemt of in hoogte verschuift. De gewenste temperatuur stel je snel en eenvoudig in met een draaiknop. Kortom, wie een koelkast zoekt met een flinke inhoud, een praktisch interieur en een lange levensduur kan niet om de kwaliteiten van de AEG inbouw koelkast SKB48811AS heen. Kies voor een stille koelkast die je probleemloos kunt inbouwen, kies voor lage energiekosten en degelijke afwerking, kies voor AEG.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van AEG in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.