Bestel bij BCC de AEG AirDry vaatwasser (inbouw) FSB41600Z. Slechts € 427.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Ook klaar met afwassen?
Heb jij ook geen zin meer in die altijd maar terugkerende afwas? Dan biedt een afwasmachine uitkomst. De inbouw vaatwasser van AEG is energiezuinig, functioneel en neemt het zware werk van je over. Je hoeft de afwasmachine alleen maar in- en uit te ruimen en de rest wordt voor je gedaan. Zo kun je extra genieten van je maaltijd, zonder tegen de afwas op te zien.
Voor elke lading een apart programma
De vaatwasser van AEG beschikt over vijf standaard programma's. Dit zijn: intensief 70°C, Spoelen, 30 minuten 60°C, AutoSense 45°-70° en Eco op 50°C. Naast deze programma's wordt dankzij de geavanceerde sensoren in AEG-vaatwassers ieder programma apart aangepast. De vaatwasser kijkt naar de lading en hoe vuil het is en kan dan de tijd, temperatuur en het waterverbruik instellen. Zo hoef je dus voor die paar borden en bekers niet een vol programma te draaien. Goed voor het milieu én uiteraard voor je portemonnee. De AEG FSB41600Z beschikt over een startuitstelfunctie. Hiermee kun je hem 's ochtends voor je vertrekt aanzetten en instellen dat hij pas om vier uur 's middags begint. Dit vooraf instellen kan tot wel 24 uur na het aanzetten van de machine. Van de muffe lucht wanneer je de vaatwasser open doet, heb je bij de AEG FSB41600Z geen last. De machine opent automatisch tien centimeter als hij klaar is, waardoor de afwas op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier kan drogen.
Voordelen van de AEG FSB41600Z inbouw vaatwasser
Energiezuinig met energielabel A+
Elke lading een eigen programma
Natuurlijk drogen
Klaar wanneer jij dat wil
Flexibel afwassen
De AEG FSB41600Z vaatwasser is een flexibele afwasmachine die klaar is wanneer jij dat wil. Dankzij de verschillende functies krijgt elke vaat precies wat hij nodig heeft. Er wordt geen onnodig water verspild en de temperatuur staat altijd goed. De inbouw vaatwasser van AEG zorgt voor een mooi schone afwas op het door jouw gewenste moment.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze vaatwasser is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van AEG in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.